2021-10-27
間唔中會想食下西班牙菜😋今次見到呢間環境幾有格調、空間感大,拍拖黎食應該幾好feel,所以就揀左呢間試下😚餐廳位於奧海城三期,距離奧運站行6-8分鐘左右,食完野出旺角都幾方便😆環境真心闊落,唔會太嘈雜,情侶拍拖/慶祝都好適合,現場有食客慶祝生日,餐廳會播生日歌,氣氛唔錯💓🔻Nachos $45一坐低就送上脆片😚可以醫下肚餓先🐽脆片好香口,點埋酸酸甜甜既醬汁好好食😋食唔停🙈🔻德國蜜糖燒豬手 $248好大份!比較適合3-4人,兩個人食實在太飽了😳外皮超級香脆 但又唔會硬到咬唔開🤩比起平時食燒肉塊脆皮更滿足!入面既肉質都好唔錯 脂香肉嫩🤤一路切仲一路有煙出 熱辣辣食落口超正❤️另外,配菜揀左薯仔粒,份量超多,有香草+牛油味,好香口,咬落口係「淋」身😋🔻龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵 $148龍蝦汁味道濃郁,似飲緊龍蝦湯咁惹味😻😼海鮮材料豐富,除左有大蝦、兩隻青口,闊條麵裡面仲夾雜住唔少魷魚🦑同蜆肉,啖啖肉,鮮味十足👍🔻Tiramisu $68Tiramisu黎講份量都唔少,兩個人share食好夠😆口感軟滑,有香濃既咖啡味,唔會太甜,反而有少少苦澀味,感覺冇咁膩,罪惡感即時減半😂🔻Fruit Punch
🔻Nachos $45
一坐低就送上脆片😚可以醫下肚餓先🐽
脆片好香口,點埋酸酸甜甜既醬汁好好食😋食唔停🙈
🔻德國蜜糖燒豬手 $248
🔻龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵 $148
🔻Tiramisu $68
🔻Fruit Punch $62
好fruity,清甜解渴😍份量適中,一人飲一杯岩岩好!
📍Overall📍
食物質素頗高 環境氣氛一流