2023-07-17
今日黎到哩間環境同食物都非常高質既餐廳。餐廳環境華麗雅致,木系桌椅配上歐陸式裝潢,充滿高級感,係約會同慶祝既好選擇💕食物及飲品選擇唔少,而且食材新鮮~🥖Bread提子包蘸上橄欖油~🌊Fresh mussels $298哩個真係有驚喜❗️青口非常新鮮,入口鮮甜,用黎整青口既牛油係餐廳自家製既,而底下嘅蜆水係用蜆殼熬製,一定要點埋啲醬一齊食,非常出色,好食推介👍🏻🧀Mezze maniche carbonara $238餐廳既carbonara係用意大利蛋製作既,袖桶麵偏硬身,面層既煙肉焗過後非常香脆,帶有芝士香。🍗Roasted baby chicken $298店員先會原隻上,比客人影左相先,之後再幫手切件~哩隻雞又係好好食❗️外皮香脆,內裏雞肉嫩滑,充滿肉汁,味道鹹香惹味,好食推介👍🏻🍰Classic tiramisu $128甜品係落單後,師傅即刻製作既,甜品杯既底部係開心果粉,入面既Tiramisu呈cream裝,唔係硬身嗰種,而中間部份係蛋糕,估唔哩到既甜品味道都好好,我同朋友都係一啖接一啖食唔停,亦係好食推介👍🏻🍹MocktailLips of an Angel $98Rose
食物及飲品選擇唔少,而且食材新鮮~
🥖Bread
提子包蘸上橄欖油~
🌊Fresh mussels $298
🧀Mezze maniche carbonara $238
🍗Roasted baby chicken $298
🍰Classic tiramisu $128
🍹Mocktail
Lips of an Angel $98
Rose gomme,white peach purée ,citrus,Japanese apple juice,soda water
飲品味道香甜,仲好啱打卡📸️
🍸Sparkling
Strawberry ginger ale $98
士多啤梨同薑味同樣突出~
🌟 #優惠情報 🌟
而家只要follow餐廳IG,就有12% discount💰