2023-09-04 85 瀏覽
嚟過一次呢度食lunch 環境好chill店員都有介紹晚上嘅𝒯𝒶𝓈𝓉𝒾𝓃ℊ ℳℯ𝓃𝓊🤤返工已經好期待快啲放工可以嚟食正嘢🫶🏻一早book定 因為menu都基本上已經固定選擇困難症嘅人就一定唔需要擔心店長都會好細心問下會唔會有啲咩唔食👍🏻❣️法國魚子醬•蟹肉千層沙律•芹菜頭慕絲•香脆蟹仔大鄉里如我其實第一次食魚子醬味道原來唔會話好重蟹肉沙律好鮮味🦀️蟹仔炸到脆卜卜 好lively咁攀緊上個罐度芹菜頭慕絲有少少青草味 可以清新味蕾❣️大蒜馬鈴薯湯配黑松露好creamy夠晒熱 薯仔味濃但絕對唔會蓋過黑松露嘅味道❣️流心蛋•黑松露醬 •煙燻三文魚泡 •黑松露覆蓋著流心蛋嘅係日本南瓜蓉帶清甜嘅感覺 一下拮到好底就係煙三文魚foam上面就有黑松露醬 有好多重唔多嘅layers❣️紅酒燴和牛面頰 •和牛面頰椰菜卷 •黑松露薯蓉 •焦糖蘋果基本上唔需要用刀叉 都已經可以分開個面頰證明已經炆到好嫩 夾埋焦糖蘋果食更加開胃Wrap咗椰菜食又有另一種爽口嘅口感底下嘅黑松露薯蓉真係超級好食好smooth 又夠晒重牛油同黑松露香❣️帶子慕絲黑鱈魚甘筍卷 配法蔥白酒,忌康青口汁 •甘符泡沫 •夏季黑松露黑鱈魚入口即溶 甘筍喺
嚟過一次呢度食lunch 環境好chill

底下嘅黑松露薯蓉真係超級好食
好smooth 又夠晒重牛油同黑松露香

黑鱈魚入口即溶 甘筍喺外圍帶出爽口同絲絲嘅甜味
忌廉汁同鱈魚好匹配 青口都好鮮甜

❣️日本白桃 •雲呢拿吉士忌廉•新鮮紅嗓子汁•法式脆蛋白 •椰子雪糕
食到好飽好飽 最後呢味甜品酸酸甜甜
好多唔同嘅配料帶出唔同嘅口感