2016-05-28 555 瀏覽
小有地真係令我忍唔住想讚下呢間cafe. 係優悠既星期六早上我訓醒就同男朋友落樓睇下附近有咩早餐好食。咁岩見到呢間cafe新開。d裝修又好有feel又舒適. 係門口睇睇餐牌又唔貴wo. 就入左去試下。一入到去已經聞到好香既coffee 味。之後我坐低見有d 凍初左兩下手臂。個staff 仲好細心主動幫我調去個無咁大風既位。之後我同男朋友分別叫左個All day breakfast同黑松露炒蛋breakfast. 果然有驚喜。平時食開d黑松露炒蛋得一粒手指甲大小既黑松露。但呢間d黑松露多到成隻炒蛋都充滿住黑松露既味道。認真抵食。至於個all day breakfast都好大碟。D食材又好新鮮。重點係個coffee. 我平時係hk係唔會飲coffee既。只會飲las vegas wynn hotel既coffee. 因為飲慣美國既coffee覺得hk d coffee普遍都偏苦。今次見d coffee 咁香就膽粗粗試飲左一口男朋友杯coffee. 又有驚喜。濃滑得黎一d都唔苦。d奶同coffee既調配配合得剛剛好。搞到我自己都忍唔住叫多左杯coffee慢慢嘆。咁就過左個悠閒又幸褔美滿既星期六早上喇。遲d有機會都會想試埋佢地既dinner. 希望到時會再有驚喜啦。
2016-05-28
$80 (早餐)
  • All day breakfast