今日同閨蜜去左位於銅鑼灣既一瀧,餐廳裝潢富有日本風味,有兩位日本福岡師傅,令你仿如置身係日本,食物又非常精緻,想打卡既仲可以訂埋塌塌米呀!Bubble Iced Tea $68打卡一流的飲品! 店員會係客人面前以氣泡槍吹個氣泡,可以揀有酒精或無酒精,用上sake,有淡淡既荔枝味,又清新又解膩!A4宮崎和牛壽喜燒 $488 (棉花糖+$40)第一次食棉花糖的壽喜燒,壽喜燒平時加砂糖,呢間餐廳好特別加了棉花糖去提升甜度,真係好sweet! A4宮崎和牛一共有3大塊,雪花紋理好靚,肉味好濃郁,配埋蛋漿超級滑溜。配菜有蔬菜、豆腐、冬菇、芋絲和洋蔥,索晒啲湯汁再點埋日本靚雞蛋,幸福滿滿啊!季節限定刺身五點盛2人前 $588所有刺身都係即日空運來香港,有大拖羅,白象拔蚌,赤目魚,鰤魚和愛女魚。白象拔蚌入口好爽又彈牙,其他魚刺身入口好鮮甜,推介!鰻魚鵝肝墨魚汁卷 $188卷物用上墨魚汁飯好特別! 仲有我最鍾意食嘅鵝肝!鰻魚同鵝肝原來好夾,出奇地好好味!

Bubble Iced Tea $68

A4宮崎和牛壽喜燒 $488 (棉花糖+$40)

季節限定刺身五點盛2人前 $588

鰻魚鵝肝墨魚汁卷 $188