2023-03-24
唔知大家去九展睇show之前會食咩呢😗上個月同朋友睇tyson&serrini之前去咗德福食呢間b.o.t.h.餐廳除咗漢堡🍔仲有意粉牛扒pizza等等🍕🍝但係想講嘅係座位安排實在需要改善 我地坐咗喺走廊中間 好逼之餘 仲對正冷氣機風口 凍到打晒冷震🥶啲嘢食唔使十分鐘就又凍又淋😣-德州燒烤牛肉漢堡🥓 $88 [👅7.5/10]個包好香牛油味 肉扒厚實夠嫩 唔會好乾🤓伴碟嘅醃漬蔬菜幾解膩加埋燒烤醬 十分惹味😋入面仲有炸洋蔥 生菜 芝士🧅🧀🥬如果唔係凍得太快 係一個幾好食嘅burger👍🏻-香脆軟殼蟹牛油果芝士牛肉漢堡🥑 $118 (add-on fries & lychee black tea +$50) [👅5.5/10]呢個相對上面嗰款較為遜色😕軟殼蟹嘅炸粉較厚 而且成隻蟹無乜調味 加上個牛油果醬唔係好香 反而令個軟殼蟹索晒啲汁變到好淋 口感唔係咁好🥲但係肉扒依然唔錯add-on嘅薯條幾好食 係upgrade版嘅麥當勞薯條🤣嘢飲就中規中矩 無咩特別-add-on加薯條同嘢飲 $50嚟講都算貴 加上環境問題好影響食物嘅味道🥲如果大家去食可以好似我地咁淨係一個set加薯條飲品 同朋友sh
餐廳除咗漢堡🍔仲有意粉牛扒pizza等等🍕🍝
啲嘢食唔使十分鐘就又凍又淋😣
德州燒烤牛肉漢堡🥓 $88 [👅7.5/10]
加埋燒烤醬 十分惹味😋
入面仲有炸洋蔥 生菜 芝士🧅🧀🥬
如果唔係凍得太快 係一個幾好食嘅burger👍🏻
如果大家去食可以好似我地咁淨係一個set加薯條飲品 同朋友share就已經夠食喇🤓