2020-10-27 774 瀏覽
去西貢玩,想揾間chill d既餐廳,呢間真係算唔錯,對住個大沙灘,聽住海浪聲食飯,比起西貢市中心入面既餐廳,呢間真係好舒服。總共叫左三樣野食,首先個海灣三明治($168),份量都幾多,三明治麵包烘到幾脆,入面d料夾得幾好,連埋d醬好juicy,推介!西班牙海鮮飯($198) ,唔算係好正宗既西班牙海鮮飯,反而覺得似係海鮮意大利飯,不過味道都算係唔錯,上面d海鮮都好新鮮,幾好味。最後呢個海鮮pizza($148)真係好伏,好難食,見到張相以為好食啦,點知係凍嫁,應該話係冰。Pizza其實溫度真係最重要,因為每個人都食左既關係就無同職員反映。個Pizza感覺係解左凍,然後無焗過,d魷魚直情感覺好生,唔知係廚房唔記得整翻熱定呢個真係凍食,真係唔識得欣賞,對呢個pizza極之失望。呢間餐廳環境好舒服,本身真係幾好評,真係個pizza累事。
海灣三明治
西班牙海鮮飯

海鮮pizza

呢間餐廳環境好舒服,本身真係幾好評,真係個pizza累事。
題外話/補充資料: 每位送一個口罩套,幾有心。
海灣三明治
西班牙海鮮飯