2021-11-21 139 瀏覽
呢間餐廳係我bookmark左好耐 最近知悉佢要結業 就即刻book去食 無論環境定食物質素都有一定既水準 坐得舒服 同朋友食飯吹水最好不過 希望餐廳可以搵到新鋪位繼續做落去❕❕✨鹽燒蟹棒白菌明太子貓耳朵 ($98)不得不讚呢個明太子汁做得好入味 材料足 每一啖都可以食到粒粒明太子 貓耳朵有咬感 軟靭適中 吾會太硬亦吾會太淋 而蟹棒一啲都吾hea 有別於坊間蟹柳 味道吾假😋✨經典36月熟成芝士牛肝菌意大利飯 ($108)運用左傳統意大利手法即時烹調 米芯食落同平時吾同 比較硬少少 但口感不錯 味道食落好香濃cheese味 眼見好多一粒粒即磨芝士片 而牛肝菌數量多又大舊 岩哂鍾意食菌既人😍不過碟野有少少滯 同朋友share就最好✨大滿足黑松露薯條 + 黑松露醬 ($58)薯條啱啱炸起好香脆 面頭仲有灑左好多黑松露粒 好香濃 點埋黑松露醬個味道更加出 食到吾想停🤣✨泡沫鮮奶焙茶/泡沫鮮奶朱古力 ($64/$66)飲品整得好靚 打卡一流 焙茶latte幾出色 茶味出 而且吾會太甜💛至於朱古力就冇咩特別🧐

✨鹽燒蟹棒白菌明太子貓耳朵 ($98)

✨經典36月熟成芝士牛肝菌意大利飯 ($108)

✨大滿足黑松露薯條 + 黑松露醬 ($58)

✨泡沫鮮奶焙茶/泡沫鮮奶朱古力 ($64/$66)
  • 鹽燒蟹棒明太子貓耳朵
  • 黑松露薯條