先唔講野食 呢度既環境係我幾鐘意既 感覺係一間幾有香港特色 傾計舒服 氣氛好chill既restaurant n bar 已經食過多過一次 今次過黎再食返 就試下寫下間餐廳。《24小時慢煮伊比利亞叉燒,酒香獅頭鵝肝配溫泉蛋,香噴噴豬油撈飯》超級長既菜名 呢度最正既一樣餸之一 次次黎都忍唔住叫 唔講咁多 留返比大家試 真心好食—————《香辣白胡椒,白味噌煮紐西蘭蜆及粉絲》呢個就唔係人人岩啦 胡椒味好重 都幾辣 唔岩呢兩樣野既就唔好食呢碟 不過我同女朋友都鐘意食—————唔係好餓 要多左兩杯啤 我叫左獅子山下 另外一杯唔係好記得 都好飲既 同埋個杯仔幾得意 可以一試呢度價錢唔平 份量唔算多 不過夜小小時間食呢度好好feel 記得juicewrld死時黎過食 呢度係咁播佢啲歌 加晒分🤙🏻🤙🏻

—————

《香辣白胡椒,白味噌煮紐西蘭蜆及粉絲》

—————