2009-10-28
公司三文治$32雞扒丁麵$23合共$55.00呢度叫蘇豪東,啲舖頭都幾貴,環顧一帶,價錢最相宜嘅一家,食完先去(電影資料館)睇《林黛紀念展》,呢啲真係叫靚女,唔駛戴‘大眼仔’ ,唔駛貼雙眼皮膠紙,條腰幼到得19吋,生完仔都係24吋,真係葫蘆身形,唔係而家嗰啲女明星瘦到似饑民,教壞晒啲細路女,聽完個導賞團嘅介紹,其實佢個性格幾剛烈,真係烈女,佢老公喺佢死後將間房嘅嘢原封不動,係愛係思念又係後悔,佢老公亦都喺同一張床度過身,成件事令你喺個腦度有晒畫面,好淒美睇到佢啲電影合約、買嘢嘅單、情書,令你好有感覺,封情書用英文寫,文筆流暢,佢都係讀到中學程度,真係好過而家啲假才女個公司三文治好足料,幾層都唔同,都係啲芝士、烟肉、火腿、煎疍、生菜、蕃茄、青瓜,好豐富麵好香,好大陣丁麵湯味,麵仲彈牙,雞扒煎得好香脆啲車泊喺馬路,都望唔到個海,真係唔係影出嚟咁好風景
雞扒丁麵$23
合共$55.00
麵好香,好大陣丁麵湯味,麵仲彈牙,雞扒煎得好香脆
啲車泊喺馬路,都望唔到個海,真係唔係影出嚟咁好風景