2017-12-04
之前去始創嗰陣已經見到呢間餐廳勁靚,好有沙灘feel ,今日又去開始創,所以捉咗朋友過嚟呢邊食晚餐,入邊嘅裝修格局好得意。一人套餐$138,揀咗沙律,同埋一個Pizza ,如果想食pizza ,揀呢個套餐真係幾抵食,因為一個Pizza到$128 ,呢個加$10左右已經有野飲又有前菜。加$30轉菠蘿紅莓冰,個份量勁大杯,我同朋友兩個一齊share ,真係啱啱好,菠蘿味道偏重,唔會太甜,剛剛好凱撒沙律, 細細碗,味道都不錯,沙律菜撈好晒沙律。我哋揀咗夏威夷薄餅,朋友勁鍾意上面嘅菠蘿,我就覺得好多芝士,而且味道不會太鹹,啱一啲唔係太鍾意濃味嘅朋友,而且餅底係薄批龍蝦泡菜炒飯$228,俾佢圖片吸引左,黎度本來以為個龍蝦殼係得個樣,點知原來真係有龍蝦肉係入邊㗎!啖啖肉,炒飯粒粒分明,有泡菜喺旁邊酸酸辣辣,好開胃原隻燒春雞$158,個份量又係勁大,燒雞肉滑,又多汁,切開嗰陣個皮勁脆,我地點左蒜蓉汁,鍾意佢可以分開上,啱我呢啲唔太鍾意多汁嘅人。薯條都有驚喜,真係薯仔整出嚟㗎,粟米好重牛油味,一上菜就已經聞到。原來仲有live Band,可惜我哋早走聽唔到菜式嘅份量都偏大,啱一大班朋友嚟食,我哋兩個人
凱撒沙律, 細細碗,味道都不錯,沙律菜撈好晒沙律。
原來仲有live Band,可惜我哋早走聽唔到
菜式嘅份量都偏大,啱一大班朋友嚟食,我哋兩個人食咗六百幾蚊,真係超飽。