2016-08-16 467 瀏覽
今日約左朋友係 the one 戲院睇戲 ~~ 梗係黎個下午茶 ~~ 有 cash coupon 係手係唔同d,可以豪少少 ~~ 哈哈 !!本來選另一個款...但因為11個球就真係...食唔哂 !! 最後選左 3個球補少少錢算 !! 最後選左 青檸雪芭 / 士多啤梨 / 比利時朱古力 / 綠茶 ~~ 青檸夏天食都真係好爽 ~~ 但...味道太甜我覺得 !! 綠茶味唔夠濃 !! 奶味太重 ~~ 士多啤梨同朱古力都仲係我最愛 !! 士多啤梨味好真實 ~~ 仲有果肉 !! 朱古力有好很朱古力碎 ~~ 仲好濃 !! 超正 ~~ 窩夫唔夠脆 !! 配送既士多啤梨太酸 ~~ 但係配雪糕都 ok 既 ~~

2016-07-17