2017-06-02
一對情侶除左燭光晚餐可以提升甜蜜度之外,去甜品舖嚐甜都可以甜蜜一番,一入到去裝修已經令我好想不停影相,如果唔係男朋友怕羞,我諗我會影合照,平日既下午唔係好多人,但有d學生。唔洗等位就有位啦!一睇餐牌,見到我喜歡既椰皇,又有燕窩桃膠,男朋友諗都唔洗諗就order俾我,每次佢都會揀最滋養既俾我食桃寶燕窩椰皇子一上枱就已經見到好足料既燕窩同桃膠,貪靚既一定要order呢一個😂下邊用上整個椰皇水黎做既(啫喱?),配上清甜燕窩同有少少彈牙口感桃膠,整個雖然感覺清清地,但食落有多重滋味食到尾仲可以挖埋啲椰肉出黎食,爽脆清甜又消暑,而個椰皇好嫩,啲椰肉好容易挖到,師傅應該有用心挑選過黑松露吐司什菇用牛油同黑松露炒香,舖上一塊烘到鬆脆既吐司上面,中間搽上茄汁,面頭灑上芝士再焗到香口,加上木魚花,鬆鬆脆脆既吐司,吸收左黑松露同什菇滲出黎既汁,食落變得多種味道混和,芝士同木魚花既咸香,令人密密食仲跟餐送杯飲品,大大杯,真係幾抵店內更有免費麥茶同朱古力噴泉配棉花糖雖然係自助形式,但免費,真係幾吸引,我都食左粒朱古力棉花糖,亦飲左杯麥茶
桃寶燕窩椰皇子
黑松露吐司
仲跟餐送杯飲品,大大杯,真係幾抵
店內更有免費麥茶同朱古力噴泉配棉花糖