2017-01-05 857 瀏覽
31號晚以為好多人,食730都冇咩人。book左台坐有卡位坐一入到見到環境同氣氛幾好,但原來得個睇字,食物質素普通。叫左兩個set有沙津菜、湯、main dish、甜唔、野飲個意大利湯係幾好飲都幾特別,湯入面仲有d小粒,我都唔知係咩,但食落感覺都幾得意。個奶油蟹肉闊條麵味道較淡,食落去冇咩味。個賣相本身唔係咁😂係食左幾啖先記我影相。黑毛豬排個味道好古怪,食落去味好似中式d炆雞個d調味個種味道,怪怪的,舊肉望落雖然唔大,但都幾厚下。只想講薯條好食過舊肉😂野飲叫左玫瑰花茶,諗住清清地,點知都幾甜下另一杯叫左雙重朱古力,呢個仲更甜,飲一啖記唔想飲。甜品個甜度仲得人驚,我地叫左士多啤利同芒果奶凍,點個佢係奶凍上再加果jam,食第一啖甜的離譜,之後我不晒d jam出黎食先食到,其實冇d jam個奶凍都可以。食過一次就驚,甜到糖尿啦😟

叫左兩個set
有沙津菜、湯、main dish、甜唔、野飲

野飲叫左玫瑰花茶,諗住清清地,點知都幾甜下
另一杯叫左雙重朱古力,呢個仲更甜,飲一啖記唔想飲。

食過一次就驚,甜到糖尿啦😟