2017-12-16 80 瀏覽
今日lunch唔知食咩好,係樂道行黎行去,初初以為呢間餐廳淨係食甜品,點知見到個lunch set menu , 全部都係$48 送飲品!全部都係麵類!即管入去試一試!係cashier叫餐,叫左個魚片辛辣麵,送既野飲就冇得揀,係凍既麥茶。叫餐後姐姐會比個牌你,跟住你就可以搵位坐,等個牌閃閃震就可以去取餐。等待既時候發現左呢個叉電位,哈!都幾貼心,岩晒而家啲低頭族!魚片辛辣麵 送麥茶正宗韓國魚片👍🏻👍🏻👍🏻超索湯!好味呀!其實我自己冇食過包裝既辛辣麵,所以我唔知我呢個麵同超市買既有冇分別!但係呢個麵係堅好味!唔健康既公仔麵永遠都係好味!夠曬辣!要用紙巾抹鼻涕!好在係送杯凍麥茶,送杯熱既都唔知點算!食後感不錯!下次要試埋佢既甜品!

魚片辛辣麵 送麥茶

食後感不錯!下次要試埋佢既甜品