2016-05-31 2614 瀏覽
好多人都話,去食buffet,一定要食刺身,將價錢回本,先係叻叻嘅選擇。計我話,其實食晒所有甜品,都係一個好選擇。至少...內心會感到開心今次就去到Panda hotel 食番個buffet, 主打當然係甜品啦一大個朱古力噴泉,加棉花糖等其他配料,童年時回憶呀.睇咗一陣甜品之後,都要睇番正餐嘅。壽司選擇都不少,除咗火燄壽司之外,仲有三文魚壽司都很不錯,用料新鮮之外,飯的醋味都不會太多,剛剛好。其實buffet 的主打是海鮮,要燒大蝦絕對不可錯過。這個大蝦十分香口,有厚厚的蝦膏味道。十分香口之外,而且肉身都很彈牙,可取值挺不錯。仲有蒜蓉包都係至愛的食物之一,除咗蒜香味重,脆口外,蒜蓉的用料都十足,一流呀!好啦,回到甜品嘅懷抱,除咗有大量cake作選擇之外,其中一推介都係豆腐花。配上黃糖(必加)後,豆花很香滑,豆味很香,不錯。整體來說,餐廳的熟食與甜品都不錯,甜品控值得一去

一大個朱古力噴泉,加棉花糖等其他配料,童年時回憶呀
十分香口之外,而且肉身都很彈牙,可取值挺不錯。

整體來說,餐廳的熟食與甜品都不錯,甜品控值得一去