2015-03-05 392 瀏覽
去大埔行年宵, 之後去skyland, 臨走時去左食甜魔魔. 兩個人叫左成枱野. 為食小肥貓就黎變大肥貓 . 叫左個泡芙+紫米熱椰+沙巴翁(?)+公主凍椰. 泡芙好味! 公主凍椰個椰皇好正!紫米熱椰係我概至愛! 我食到連啲椰肉都食埋! (見圖)(題外話:周兆祥fb 有寫"多吃椰子的9大理由", 嘻嘻, 我以後有大把藉口去食椰皇! )去左甜魔魔幾次, d甜品都幾得, 起碼真係成隻椰皇, 呂宋芒咁上(唔係d酸到死既芒菓. 有一次問肥老闆佢講既.)個地方ok 好坐, 會再去幫襯!差唔多新年時去, 入到去先睇到新年有加一. 不過新年加一都ok la. 叫人新年返工都要俾double la. 加三我都見過, 加一好少事. 希望多d小店, 唔洗成日食連鎖店! 肥老闆加油
. 叫左個泡芙+紫米熱椰+沙巴翁(?)+公主凍椰.
泡芙+紫米熱椰+沙巴翁(?)+公主凍椰
2015-02-18
10 分鐘 (堂食)
$50 (宵夜)
泡芙+紫米熱椰+沙巴翁(?)+公主凍椰
  • 紫米熱椰! Yeah yeah yeah!!