2021-06-28 4737 瀏覽
第一次食呢間酒店自助餐,抱住正常心態去食。^^有驚喜,地方小小,但 又好多款! 好好食甜品,好有心機,又多花款。但太多美食,試唔哂全部,決定下次再去。個即叫即燒牛扒,勁好食,無估到甘好食。師傅辛苦,好多人排隊等佢親自燒。我覺得龍蝦🦞普通姐,我本身覺得有驚喜,反而呢一款又無咩特別。仲一口氣拎左三邊/_\。有煮鮑魚仔,不過第一round 之後就無再見到,要手快先有。見到人拎即蒸蒜蓉扇貝,但我無見到有。有燒乳豬仔,望到,但無食,因為要排好馬龍,因為即燒好新鮮。有燒乳鴿仔,又幾好食。 有燉盅湯,幾多料,但好似少少咸,是但。試一次,之後食其他野。野飲叫waiter比你就得,仲好,好過自己斟,拎來拎去。 即煮麵檔,好食個哪沙湯底,又有菠菜麵簡,要左雲吞,勁勁大隻蝦係入面,好食。有誠意。最後,甜品太多款式。全部好好食,有芒果糯米糍,泰式椰汁咩糕,馬卡龍,雪糕,又有即焗心太軟,好正。仲有好食沙翁,一口一舊,估不到甘好食,好濃蛋味,好脆,我覺得。試下豆腐花,甘滑點解,加埋薑汁糖水,食到太飽啦我。蛋糕我未食到今次! 下次先唯有,再食左焦糖燉蛋,又幾好食,好香。仲有生果,無食到😂😂放左新鮮荔枝,菠蘿,西瓜,
第一次食呢間酒店自助餐,抱住正常心態去食。

最後,甜品太多款式。全部好好食,有芒果糯米糍,泰式椰汁咩糕,馬卡龍,雪糕,又有即焗心太軟,好正。仲有好食沙翁,一口一舊,估不到甘好食,好濃蛋味,好脆,我覺得。試下豆腐花,甘滑點解,加埋薑汁糖水,食到太飽啦我。蛋糕我未食到今次! 下次先唯有,再食左焦糖燉蛋,又幾好食,好香。仲有生果,無食到😂😂放左新鮮荔枝,菠蘿,西瓜,密瓜。