2023-04-06
.Grind Size 今日放工同同事食飯🍻去左呢間打卡cafe🍴餐廳環境好多打卡位,有2層,但當日6pm去到已經差唔多full🙈靚位都比人坐曬🤣下次唯有再早d黎等位先得!!……….各款甜品名都幾得意🤣我地叫左🧇咸又唔咸蛋黃吉士 甜又唔甜比利時窩夫SALTED EGG YOLK CUSTARD BELGIAN WAFFLE($98)口味都幾特別,唔係好多地方會有咸蛋黃味嘅甜品🤤但同雪糕及waffle夾埋一齊食又唔會奇怪,都好和諧,又幾好食!……….🦀蟹肉明太子流心西班牙蛋餅($98)蛋餅厚身,切開中層會有明太子流心,咸咸香香加上鮮甜蟹肉🦀都幾唔錯………..🍝花雕麻辣意粉配 本地鮮蜆($128)好香麻辣味,會感覺👄麻左😂好食,蜆肉數量好多👍🏻………..🍟啤酒漿薯條配蜜糖芥末醬($68)薯條有3款醬汁口味選擇:蜜糖芥末醬/黑松露醬/芝士醬,三款應該都好食,薯條好脆身……….
Grind Size
各款甜品名都幾得意🤣我地叫左
🧇咸又唔咸蛋黃吉士 甜又唔甜比利時窩夫
……….
🦀蟹肉明太子流心西班牙蛋餅($98)
………..
🍝花雕麻辣意粉配 本地鮮蜆($128)
好香麻辣味,會感覺👄麻左😂好食,蜆肉數量好多👍🏻
………..
🍟啤酒漿薯條配蜜糖芥末醬($68)