2016-07-04 160 瀏覽
其實好耐之前黎過一次食甜品 覺得吾係幾好食 伏伏地 而且價錢吾抵食🙊今次又係路德圍諗住食糖水,朋友話最近成日食松記 話想食sugarland 咁我唯有捨命陪君子😂環境算係荃灣既甜品店中突圍而出 朋友行到熱 所以叫左杯芒果熱情果沙冰(ms.summer) $48 其實味道濃 幾好飲 不過少甜d會更好 同埋賣相太頹了吧🙄 心太軟 X baileys 配雪糕 $62 雪糕有得揀雲尼拿或石板街 我揀左石板街 都ok 呀 比想像中好。好中意玩針筒😂入面裝的是baileys ,加入心太軟入面 吾錯wo! 不過朱古力漿甜左d🙈雪糕幾香滑 食朱古力脆脆幾過癮 最底層係奶凍 覺得有點吾係幾match 🙈 btw 食完甜野真係好想飲番杯水清一清,但呢間舖頭係冇水提供的😣

環境算係荃灣既甜品店中突圍而出
Ms  summer