2019-02-09
之前都食過幾次架啦今次就試新出既帶子松葉蟹肉野菌鏗魚汁意大利麵 set $138整體海鮮不過不失🤔雖然帶子同蟹肉味道都唔算好濃,但帶子熟度煮得岩岩好所以都唔錯😇不過整體黎講菇菌味為重🤣而加有Set連湯或沙津加餐飲,本人就試左野菌湯,湯口感creamy,正常水準😎.味道:😋😋😋😋😋😋😋(7/10)推薦度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(6/10)環境: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(7/10)雖然今次冇食到梳乎厘班戟,但之前食過既感想係梳乎厘班戟空氣感適中,唔會只得空氣感冇晒實質口感,本人好鐘意呢款班戟口感,覺得好食過pan de pain(只得空氣感,但其實好似岩岩液體變固體就食咁)😂蛋味香濃,一啲都唔會膩👍🏻不過班戟直徑的確細左啲,應該得8cm左右,本人認為10至12cm直徑既班戟大細就最好同更加抵食😂另外脆酥窩夫,鮮果,自選雪糕 $88 又係大推!好大驚喜既窩夫😍一黎就已經聞到陣陣酥皮香味😭勁香!食落都完全冇失望😆佢講既脆酥皮真係做到,外脆內軟,香港好少有酥皮面窩夫,想試下呢款真心推介☺️呢款窩夫加上雪糕,凍熱口感好正👍🏻本人推介雪糕要揀榛子味!榛子味雪糕味道好濃好好食!呢款窩夫真係大讚,係本人係香港食
今次就試新出既
帶子松葉蟹肉野菌鏗魚汁意大利麵 set $138
味道:😋😋😋😋😋😋😋(7/10)
推薦度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(6/10)[性價比唔高]
環境: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(7/10)
雖然今次冇食到梳乎厘班戟,但之前食過既感想係
另外脆酥窩夫,鮮果,自選雪糕 $88 又係大推!
好大驚喜既窩夫😍一黎就已經聞到陣陣酥皮香味😭勁香!食落都完全冇失望😆佢講既脆酥皮真係做到,外脆內軟,香港好少有酥皮面窩夫,想試下呢款真心推介☺️呢款窩夫加上雪糕,凍熱口感好正👍🏻本人推介雪糕要揀榛子味!榛子味雪糕味道好濃好好食!呢款窩夫真係大讚,係本人係香港食過最好味既窩夫😭🙈雖然$88都有啲貴,但你食過之後真係會想再食😆
個人覺得呢間既甜品真係幾唔錯,好值得一試,不過正餐就某啲款先好食啦(飯類比較好),意大利粉大部分黎講係比較普通既