2022-08-13 81 瀏覽
睇完早場決心去次 Ohm 三三ᕕ( ᐛ )ᕗ, 一直想去試食佢嘅朱古力蛋糕一丁友黎到,知道一個意粉已經可以 K.O.我,所以叫慢煮牛脷,再同時叫定朱古力蛋糕及Double Espresso後上; 幸好店員通知及時,原來蛋糕已售罄,我即提出改 order,佢好快幫我走去廚房 hold order 改單,真心感激妳(๑'ᴗ')ゞ唔要牛脷同Espresso,改要明太子蟹籽意粉🍝及紫米露。扁意粉沾上有蟹籽嘅濃厚忌廉醬汁,順滑口感帶住卜卜蟹籽配上彈牙意粉完美融合有剩忌廉係正常亦因為咁多忌廉,我無叫野飲都唔覺齋(Dry),若加埋杯野飲我一定會飽晒試唔到其他野所以淨係用啖水去淨味,等上甜品雞尾酒(◍•ᴗ•◍)雖然中午飲雞尾酒有D奇怪,但黎到梗係要試埋啦🥰一入口椰香泡泡之後先有酒香再黎碎碎紫米口感得意,層次豐富味道又好夾,臨埋單再叫埋兩罐手工啤酒 BlackKolor同 GoldKolor 今晚可以試埋佢(❁´◡`❁)另外想多謝前台妳們兩位的服務與招待˙˚ʚ(´◡`)ɞ˚˙

改單
,真心感激妳(๑'ᴗ')ゞ

有剩忌廉係正常
所以淨係用啖水去淨味,等上甜品雞尾酒(◍•ᴗ•◍)

另外想多謝前台妳們兩位的服務與招待˙˚ʚ(´◡`)ɞ˚˙
明太子蟹籽忌廉意粉