2022-07-15 235 瀏覽
呢兜嘢正啊👍🏻佢係由鮮雜果、黑糖珍珠、仙草、芋圓組成🥰啲芋圓好有韌度㗎,阿婆牙力唔好,應該都食唔到,而且食芋圓可以食出普通小丸子嘅味道,犀利👍🏻至於佢啲黑糖珍珠口感就偏軟身,同芋圓形成強烈對比,阿婆冇牙都食到啊!但係味道呢⋯⋯建議唔好加「黑糖」二字啦,都冇味嘅~~講到佢啲鮮雜果,就分別有幾舊西瓜加幾舊哈密瓜,種類好豐富😌 西瓜同哈密瓜都保持到室溫嘅溫度,好啱大肚婆唔食得生冷嘢嘅標準。不過我就略嫌佢啲哈密瓜唔夠新鮮啦,唔知係咪擺得太耐呢🤔而最後最普通嘅一定要數佢啲仙草!平平無奇,正常發揮!唯一真係要挑剔嘅係,佢唔夠凍,又係保持室溫狀態🤷🏻‍♀️唔知佢個雪櫃係咪裝飾嚟嘅呢🤔啲嘢全部室溫嘅,咁嘅天氣溫度⋯⋯都係唔好再幫襯,室溫擺全日,想唔變壞都難啦。
呢兜嘢正啊👍🏻
佢係由鮮雜果、黑糖珍珠、仙草、芋圓組成🥰

芋圓3號
外賣自取