2016-07-21 141 瀏覽
成日經過見到甜牙牙,但都未試過,今次同朋友聚餐想去尖沙咀搵甜品店就揀左佢!坐低發現原來而家甜品店唔單止有糖水甜品,仲有薄餅,all day breakfast 😂 而甜品舖黎講佢有沙發位算係十分唔錯👍🏻👍🏻本人不嬲我都十分鍾意食窩夫!今次係呢度見到餐牌上邊有好多窩夫嘅甜品,個有咸味窩夫,我地揀左兩個甜味嘅窩夫同一個鹹味嘅窩夫👅沙津窩夫三文治: 見到有咸窩夫即管試吓,我初時都會喺度諗會唔會好奇怪或者味道都唔夾🤔但係食落原來窩夫仲夾過麵包,外脆內軟配埋沙律蛋,煎香左既煙肉,減膩之餘,口感仲好豐富🤓士多啤梨窩夫: 同其他甜品店嘅窩夫差唔多,唔算十分特別!窩夫皮脆,配上酸酸地嘅士多啤梨特別開胃Oreo 朱古力窩夫:一你都見到個賣相已經瘋狂影相,呢個窩夫係心形搭成,裏面夾住Oreo餅乾,每一啖再配上朱古力雪糕加Oreo 餅, 味道十分夾!旁邊嘅蜘蛛網係雲呢拿汁,味道都唔算太甜👍🏻

沙津窩夫三文治:
士多啤梨窩夫: