2021-03-02 29 瀏覽
平日約左同朋友去北角食tea 竟然係一個細商場勁多人係入邊食 呢間專食芒果嘅甜品店 咁多人排一定係好野就入咗去食餐牌上有好多芒果的甜品 我地簡咗好耐終於揀咗下面兩款超級芒果狂熱-基本上係一個甜品拼盤 最啱有選擇困難症嘅人 甜品包括芒果糯米飯 原隻芒果 芒果布甸同埋芒果雪糕。賣相好靚 一上抬已經流哂口水 最令人驚喜係佢份量好多 芒果糯米飯暖暖地又甜甜地配上椰汁超級好食 個風味好似身處泰國咁 而個芒果雪糕甜度剛好好 芒果布甸好出色而且仲好濃芒果味 真係冇得輸 推介呀芒果冰磚-又係一款賣相係冇得輸既甜品 份量好大 基本上女仔可以兩個人share一個 綿綿冰超級幼滑 而芒果大大舊 配上少少淡奶已經一絕 配上雪糕配埋佢完全天堂下次再嚟北角一定會試埋其他甜品
餐牌上有好多芒果的甜品 我地簡咗好耐終於揀咗下面兩款
下次再嚟北角一定會試埋其他甜品