2018-10-14 63 瀏覽
今日去左大圍附近探朋友,探完之後我和另一名朋友見有d 肚餓又想食下d 甜野,所以就見到附近有間殿糖級既甜品店。聽個名好似好正好好食咁🤗🤗,睇完個menu 好多甜品🍮都好想食,突然之間選擇困難症上身咁🙈🙈,最終我就揀左心太軟配雪糕,朋友就揀左個雜果窩夫,店員同我地講要等15分鐘左右,雖然好肚餓但也沒辦法,因為係即叫即做,幸好15分鐘好快就過去,聞到好多既朱古力味道,我的心太軟呼喚緊我😋😋😋,個士多啤梨切得好靚成朵花咁!個心太軟一切開,d 朱古力溶岩係咁流出黎,超鬆軟,配埋芒果味雪糕簡直一流!😋😋😋 朋友都話食完想再encore😆😆 之後就到窩夫登場,有4款雜果,窩夫配埋朱古力雪糕,不過個窩夫有d d 硬,如果可以再鬆軟會更好!不過整體都唔錯,下午茶☕️必叫之選🤗****************************如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️我,我會繼續努力寫更多既食評比大家!😊
****************************
如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️我,
我會繼續努力寫更多既食評比大家!😊
殿糖級心太軟配雪糕