2024-01-06 438 瀏覽
Ho ho,剛喺Giovanni Pina度搞飽肚,感覺真係正!開頭點嗰個田園沙律新鮮爽口到不得了,蔬菜夠水靈,簡直係感受到春天嘅味道。跟住嗰碗薯仔青蒜湯,真係幼滑得來又唔失薯仔本身嘅香甜,令人飲落去暖笠笠,舒服到呀!佢哋個香煎加拿大豬扒配黑椒汁,食落去啲豬扒肉質嘅細嫩真係過癮,黑椒汁夠味又唔會蓋過肉本身嘅甜味;齁鮮!至於香煎大虎蝦濃蝦汁意大利飯就真係標青呢~蝦仁肥美,每粒意粉齊齊整整蘸滿蝦汁,喺口入面啖啖都係精華。講到最後,個開心果吉士千葉酥真正是截咗去嘅,啲鬆化嘅酥皮加上吉士的柔滑,甜而不膩,完美收尾!雪嶺特濃咖啡啱晒配,飲落去個人精神霎時提起嚟。哎呀,仲有好多款蛋糕想試,下次還要返嚟!總而言之,呢度嘅餐飲真係夠曬水準,連埋環境同服務都一流,值得推介㗎!🍝🍖🍰