2019-02-14 283 瀏覽
二月份係情人節嘅月份,食個情人節套餐,好浪漫喔💕!係眾多嘅選擇揀左連個名都有意思嘅NEVER TOO LATE DINING!佢個套餐勁豐富,由頭盤到甜品都好足料,比正常二人份量多,其實三個人食就啱啱好!頭盤有蕃茄湯配麵包湯杰濃味,再配法式嘅餐包,為套餐來個好開始!雜錦冷拼盤(煙三文魚、巴馬火腿、凍肉腸、蒜蓉包) - 啲凍肉正常味,最突出係個蒜蓉包,勁重蒜蓉味,好味喎!凱薩沙律 - 都ok,料足份量足!主菜1: 燒日本珍寶帆立貝蟹肉意大利飯兩大粒帆立貝加蕃茄汁嘅意大利飯,雖然唔太覺有蟹肉,但呢個熱辣辣,再配蕃茄汁唔覺膩,都唔錯喎!主菜2:烤安格斯西冷扒西冷扒7成熟啱我口味,肉味濃,再配個燒菠蘿,即刻清新不少!主角係甜蜜蜜嘅邪惡朱古力火鍋,係一個簡單版嘅朱古力火鍋,呢個係比較少見嘅跟餐甜品!雖然到尾已經好飽,但甜品胃啟動,再配少量生果開胃不少!食完勁飽,滿滿幸福喔!

頭盤有蕃茄湯配麵包
湯杰濃味,再配法式嘅餐包,為套餐來個好開始!

凱薩沙律 - 都ok,料足份量足!

主菜1: 燒日本珍寶帆立貝蟹肉意大利飯

主菜2:烤安格斯西冷扒
西冷扒7成熟啱我口味,肉味濃,再配個燒菠蘿,即刻清新不少!

食完勁飽,滿滿幸福喔!

慶祝紀念
情人節