2021-09-28 121 瀏覽
終於捱過糧尾, 又到月頭可以食返餐好呢間 No Money So Lonely 好岩形容月光族💸咁有玩味原來係Mamaday 既姊妹店💛 連食物都大玩fusion!鹹鹹酸酸既話梅奶昔, 估唔到又幾好味另一杯椰子香茅咖啡, 椰子同香茅味反而唔係咁出, 都係以americano為主泰式香葉肉碎放上pizza🍕又幾有泰式味道, 不過如果個豬頸肉可以係一條條大塊d, 同肉碎既質感會更加有對比, 更加突出四川擔擔飯唔係麵, 係拎左佢個香麻味道. 最開心係啖啖蟹肉超足料, 鮮味反而更出雖然糧尾, 但係個人大食無辦法:S 最後都要叫個番薯條小食share, 蜜糖芥末醬點下點下就好快食哂成蘿, 份量都幾多架呢間咁有玩味既fusion菜係旺角T.O.P新潮商場, 裝修都幾靚, 雖然餐廳被分做幾個區域坐, 開放式設計中間可以行人, 但都坐得舒服而唔會覺得有好多人望住, 同朋友causal吹下水都係一個唔錯既選擇
終於捱過糧尾, 又到月頭可以食返餐好

鹹鹹酸酸既話梅奶昔, 估唔到又幾好味
番薯愛話梅奶昔

椰子香茅咖啡