2018-07-20
真係。真係。真係唔明點解會有咁多好評 ?!我 係第一次專誠開account 上黎寫食評因為真係好想話比大家知呢間野幾咁差首先,一入到去咩都係自助式,都算。咁我同我fd諗住上樓上坐啦,點知乜都冇,點菜紙又冇,真係 真係 得枱同凳,同埋仲要係勁污糟,冇抹既。咁我地點餐啦,然後係要自己捧碗麵上去,完全係冇人主動serve, 亦都feel唔到佢地有想serve 人既意欲,兩個員工坐係到傾計,都都算。仲要落錯單,寫錯三樣野,明明碗野係冇豬皮就加豬皮,明明碗野應該係有蘿蔔就冇蘿蘿蔔。要!嗰!樣!冇!嗰!樣!冇!嗰!樣!整!嗰!樣!仲要!要咖哩魚蛋就落魚肉燒賣!我想講 嗰陣間鋪10個客都冇!根本就發緊夢!然後燒賣都要等10幾分鐘,真係懷疑佢岩岩先捉條魚上黎起肉,仲要好難食搞到我同我fd來回行左十幾轉,又上又落,一啲唔好意思都冇,又唔係平過人,又冇人serve 仲有 兩樓 近樓梯位置既地下有兜唔知乜野,以為係其他客人食完野冇手尾擺落地下,總之就勁不雅觀,對住食野真係好核突。呢一刻,我同我fd終於知道,點解,星期五既晚上,處於旺角地段既呢間野會冇客,真係好懷疑啲食評就算要花人生寶貴既時間,我都要上黎打呢
我 係第一次專誠開account 上黎寫食評
因為真係好想話比大家知呢間野幾咁差
要!嗰!樣!冇!嗰!樣!
冇!嗰!樣!整!嗰!樣!
仲要!要咖哩魚蛋就落魚肉燒賣!
我想講 嗰陣間鋪10個客都冇!
根本就發緊夢!
就算要花人生寶貴既時間,我都要上黎打呢篇100%真。差評
差,差,同差,落樓下茶記食都好態度過佢地,真係好野