2024-11-12 815 瀏覽
同一大班朋友聚會最適合就係多選擇又大份又有氣氛嘅餐廳 Frites係好唔錯嘅選擇 菜單同酒類嘅選擇好多 份量好大 我哋一行六人叫咗六至七款食物 食得好滿足 又enjoy 特別值得一讚嘅係餐廳好適合慶祝生日 除咗樓面職員會唱生日歌之外仲會跳舞 情緒價值拉滿啊 生日嘅朋友都好開心食物整體水平中等啦 值得一讚嘅係上菜速度好快 全部嘢都熱辣辣 Tenderloin 配薯條/ Super protein salad/ 龍蝦意大利飯 呢三款都推介嘅 Pizza就略嫌厚底咗少少 同埋表面嘅配料唔算好多 Apple tart 差咗靈魂嘅肉桂味 但因為叫甜品就可以免切餅費 冇理由唔叫吧🤭🤭

龍蝦意大利飯
Tenderloin  with  fries