2022-11-05 157 瀏覽
我之前睇到食評話小方糖值得一試就同成班朋友一齊去食!(而嗰日係我生日)去到我點左個心太軟啦(聽講會有圖案喺上面),上到黎個心太軟寫左個好靚嘅happy birthday💕嗰刻真係好warm( ̀⌄ ́)原來係我朋友講左一聲俾個店員聽佢哋就勁有氣氛幫我插左隻蠟燭❤️畫埋happy birthday❤️啲嘢食都上得好快。個crème brûlée係我特別推薦嘅,入口即化。同埋我哋有啲晏先去到,之前聽到評價話遲去嘅話啲店員嘅服務態度會好衰,但係最後我哋磨左勁耐先食完,但係佢哋都好nice話盡量食快點m少少,都冇話好惡劣嘅服務態度,見到網上有食評有少負面,但係個人認為係正常嘅服務態度。走之前仲同我講生日快樂👍不過我都尷尬嘅唔小心阻到人收工,下次我一定早啲去,下次想試下個拿破倫(酥皮愛好者)最後!成間鋪頭整體我會俾⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️