2023-05-26 5444 瀏覽
--#生日月話說真係未係香港食海底撈,每次去親都必點蕃茄湯底同麻辣湯底,小朋友同大人都食得👍🏼今日一行9人一齊去左銅鑼灣分店既海底撈品嘗下,順便幫我慶祝生日😂-係香港繼續有變臉表演、亦有即場拉拉麵表演,小朋友竟然吾驚😨呢個證明佢地大個女拉😆另外都值得一贊佢地既服務,好有禮貌,仲要因為我生日即場好大聲甘播歌😅搞到我有啲難為情,仲送左生日禮物比我,真係好有心思-我地叫左麻辣湯底同蕃茄湯底蕃茄湯底,好足料,味道好濃郁,就甘飲都好好味,不過味精好重麻辣湯底,味道同係出面買湯底包一樣不過值得一贊係佢既鴨血🥰個個都讚不絕口,入口即溶,但記得要佢幫你調好左個調味料👍🏼炸饅頭練奶~好耐無食 簡直似番左大陸一樣😂😂佢地啲配料好多~應有盡有👍🏼➡️海底撈火鍋 (利舞臺廣場) (銅鑼灣)銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場19樓#海底撈 #銅鑼灣 #生日好去處 #聚會 #打邊爐 #火鍋
-#生日月
我地叫左麻辣湯底同蕃茄湯底
蕃茄湯底,好足料,味道好濃郁,就甘飲都好好味,不過味精好重
麻辣湯底,味道同係出面買湯底包一樣

炸饅頭練奶~好耐無食 簡直似番左大陸一樣😂😂

佢地啲配料好多~應有盡有👍🏼

➡️海底撈火鍋 (利舞臺廣場) (銅鑼灣)
銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場19樓

#海底撈 #銅鑼灣 #生日好去處 #聚會 #打邊爐 #火鍋