餐廳: 慢理牆城
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-06-11 2821 瀏覽
年年生日都落雨,今天居然冇落雨,好開心。這間餐廳樣樣菜式都好大碟架。車厘茄柚子果凍無花果沙律佩玉桂蜜糖黑醋汁: 大大碟新鮮沙律菜,不惜工本嘅黑醋汁,果凍入面包裹車厘茄,無花果甜,醒神及開胃。因為啲菜好多,所以有微微飽感覺。黑毛豬串燒:三大串黑毛豬串燒,醬汁烹調得好好味,肉質好juicy。原來炸薯條係用番薯做嘅,有蕃薯嘅甜味。正。實在大碟薯條食唔曬。明太子蟹肉意粉:明太子和蟹肉兩個球size,分別有3/1個網球大,有芝士,醬汁好creamy扁意粉。好大碟,好飽。環境優美,有大熊貓公仔長頸鹿斑馬等,好似一個小森林。服務態度誠懇。味道三樣都好味。唯一唔好處,只可以食一個半小時。
車厘茄柚子果凍無花果沙律佩玉桂蜜糖黑醋汁:

黑毛豬串燒:

明太子蟹肉意粉:

唯一唔好處,只可以食一個半小時。

2023-06-11
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日