2018-06-27 691 瀏覽
今日生日食好西一年一次點都要豪一豪😎來到酒店後,侍應先給我們每人一隻免費飽魚,味道不俗,口感彈牙,但係就有D似罐頭鮑魚,不過以免費嚟講,都算好食我先食長腳蟹,初初食頭幾隻都好好味,但係越食就越覺得味道偏鹹。識食的話當然要食蟹鉗,因為比蟹腳好食好多。 其他的冷盤都不錯,都是一般酒店貨色,肚子有位置的話,可以一試;沒有位置的話,可以不試。我最LIKE的是麵包蟹,因為差不多半個蟹蓋都是膏,喜愛食蟹膏的人一定不能錯過﹗好﹗沙律都好新鮮,凱撒沙律加紅菜頭等配料,撈埋沙律醬,真係一流的配搭﹗而且好少酒店會有紅菜頭的沙律﹗外形係成隻沙律杯,好得自助餐必有的熱食就像雞肋一樣,食之無味,棄之可惜,比較適合不食冷盤的人。後生識食,通常都不吃,但這裏的熱食,味道都算不錯。肚子有位置的你,可以試一試。🍕熱食類的煎炸食品:鍾意食香口、惹味的朋友,一定要一試﹗^^水果健康之選🍈🍉:喜愛健康的你,一定要食﹗餐後果^^最好味的,當然係時令的🍉🍉🍉🍉🍉西瓜啦。這是整pancake的配料,款式都有很多,全部也是新鮮的,不像其他酒店,有時像放了十世紀般,乾乾巴巴的。女士最愛甜品系列:蛋糕、甜品等味道不俗,可是款式較少。日本
今日生日食好西
一年一次點都要豪一豪😎
鮑魚,不過以免費嚟講,都算好食

🍕

熱食類的煎炸食品:鍾意食香口、惹味的朋友,一定要一試﹗^^

女士最愛甜品系列:蛋糕、甜品等味道不俗,可是款式較少。

日本食品:壽司刺身等雖不是我的喜好,但來到自助餐,點都要一試,都尚算新鮮﹗

今次一行四人,每個人只需$288,不用再加一,以這樣的價錢、質素、環境和食物,真值得一試﹗抵
2018-06-08
慶祝紀念