2024-08-27
🧀Cheese Wheel Al Tartufo 超級推薦👏🏻店員邊講解用左咩材料去整,邊整緊個芝士車輪粉,打卡一流之餘,味道都要大讚👍🏻口感好滑,雖然落左好多芝士,但一啲都唔會過鹹,反而有陣陣既芝士香味同陣陣既黑松露味😆男友同大頭仔都說正!💚💚💚💚🥩Tenderloin 係Wagyu黎既,我地叫左3成熟,肉質都嫩口,幾有牛味,不過蘑菇醬就有啲鹹🤏🏻💚💚💚💚🥔Ratte Potatoes 抵食+$68就有咁多隻薯仔🥔外皮鹹鹹地配sour cream,咁樣既做法比薯蓉會更加有口感,I Like It👍🏻💚💚💚💚🥃Sbagliato店員好好地向我地介紹,依款就偏果味少少,亦唔會太重酒既苦澀既,岩新手們試🫶🏻💚💚💚💚🍰Tiramisu 比想像中大杯😆口感好creamy,而中間有朱古力粒,增加口感👍🏻又唔會過甜同埋咖啡味亦唔會太重🫶🏻💚💚💚💚由於男友帶大頭仔去生日食好西,於是老遠黎左依間食意大利菜既餐廳😆首先,環境好有古典氣息加好有情調,推薦比情侶同夫婦共進晚餐🫶🏻另外,店員們有超好服務態度🥰最有驚喜既Tiramisu依part😂職員們齊齊攞樂器為生日主角獻唱🎶雖然被全場客人注視👀有啲老尷😂但
🧀Cheese Wheel Al Tartufo
🥩Tenderloin
🥔Ratte Potatoes
🥃Sbagliato
🍰Tiramisu
💚💚💚💚
另外,店員們有超好服務態度🥰最有驚喜既Tiramisu依part😂職員們齊齊攞樂器為生日主角獻唱🎶雖然被全場客人注視👀有啲老尷😂但有滿滿既回憶💚
最後,我地都估唔到完左生日歌後,店員隨即幫我地影張即影即,當作留念🥰張相就以信封入起,內面仲有張$100coupon,吸引客人再次光臨,真係好有心👍🏻