2009-11-29
女友生日~~ 點都要比番小小驚喜既~~ 呢道仲有間-20 度既房比人飲酒~~ 一於黎試下啦~~因為要比驚喜女朋友~ 梗係一早打去order 定個甜品啦~~ 店品都幾好咁介紹甜品~~ 到時會有candle~~ so gd~~ 店員仲係英文廣東話雙話廣播~~ 諗起都好笑~~是日早到左小小~ 人仲未算多~~環境都幾靜~~ 不過夜d 人多同埋live brand 都出埋黎既時候~~環境就有小小嘈啦~~坐定order 左幾樣野之後就等食啦~~見咁多人介紹羅未湯~~梗係試下啦~~ 味道唔錯~~ 之後就再黎一個牛肉貝類粉~~ 味道都唔錯~~ 仲有梗係呢道招牌既串燒啦~~ 我地order 左羊肉~~ 視覺效果真係一流~~ 有人係你面前燒~~ 之後放番上 碟比你食~~ 味道就一般啦呢個~~無乜特別 ~ 最後就梗係甜品時間啦~~ 原本諗住入去參觀一下間冰房架~~但係店員原來安排左個甜品啦~ 叫我地坐番低先~~haha~~ 跟住1live brand 就出黎啦~~氣氛真係幾好~~ 仲好識搞下氣氛~~唔錯~~玩完就真係食啦~~我地仲掛住影相~~ 店員仲慢慢咁淋d 酒上去~~等我地可以影得靚d~~ 真係好啦~~
最後就梗係甜品時間啦~~ 原本諗住入去參觀一下間冰房架~~但係店員原來安排左個甜品啦~ 叫我地坐番低先~~haha~~ 跟住1live brand 就出黎啦~~氣氛真係幾好~~ 仲好識搞下氣氛~~唔錯~~玩完就真係食啦~~我地仲掛住影相~~ 店員仲慢慢咁淋d 酒上去~~等我地可以影得靚d~~ 真係好啦~~haha~~
講番個甜品先~~ 味道都係好普通~~
整體食物合格以上, 不過欠缺驚喜~~ 服務同氣氛就好好 ~