2023-04-20 18 瀏覽
- ̗̀ ‪Happy birthday ̖́-喺呢度祝我嘅朋友生日快樂✨🎈亦都好多謝餐廳嘅職員為我哋服務,我哋自己帶咗一個蛋糕去,佢哋好細心留意到之餘仲要幫我哋雪起後上😭我自己覺得佢哋好細心。餐廳嘅職員仲要知道我哋拎嚟打卡特登轉左一個靚啲嘅俾我哋影相😳強烈建議大家一定要嚟呢度慶祝生日😬今次我哋幾個人就叫咗一個孜然燒豬頸肉米線,因為我哋個個都食得辣所以就叫咗辣味,如果怕辣嘅朋友可以叫唔辣㗎🤭我覺得豬頸肉燒得好香,唔會話冇晒肉汁🙌🏻好好食!青椒烤魚呢個配搭幾特別,我哋呢就叫咗迷你size怕食唔使嘥咗😏我覺得呢度有呢個細size嘅烤魚幾好👍🏻因為通常女仔都係適量比較少成日都嘥嘢。喺呢度叫細分就唔怕啦🤤而且青椒同埋個魚嘅味道都幾夾,同屋企人介紹完之後已經話下個禮拜再去啦!哈哈🤗
強烈建議大家一定要嚟呢度慶祝生日😬