2016-10-17 1272 瀏覽
一行11人去到呢間放題,感覺得間間放題都好似分別不大咁。其中一位朋友食過呢間,聽佢話呢間食物同服務質數都唔錯,價錢合理。所以就決定試下。因為訂左枱,一去到就唔洗等,直接入座。當時正正係星期五8點,門口亦有一班人等位中。一落枱,有朋友負責落單,另一D就出去自助吧拎野食。出面既自助吧,除左有基本既沙律、甜品、乳酪、雪糕機、雪糕。令我出奇既係有好多熟食可以揀,而且味道唔差。以前去過D有自助吧既放題,佢放O係出面既食物多數都完全唔得。飲品櫃又超多選擇。至於Order紙既食物,壽司同刺身既選擇,個人覺得相對比較少左DD。熟食方面就變相會多返D,刺身都叫做新鮮,值得一提既係,佢地既手卷係一口手卷。反而我幾鍾意,除左係因為有海膽手卷之外,份量一啖過,想試手卷又唔洗驚咁大份量,食到飽哂而食唔到其他野,幾過癮。較深刻印象既係"黃金蝦",蝦夠鮮,大細適中,味道比得上出面既大排檔,唔錯唔錯!訂枱既時候,職員已經講明用餐時間2小時,我地食到9點半時有職員同我地講last order兼埋單。但因為有朋友仲食緊既關係,我地問職員「埋左單之後係咪就要交枱,因為我地仲有個蛋糕未拎出黎」結果職員好好禮貌咁答返我地,埋單

至於Order紙既食物,壽司刺身既選擇,個人覺得相對比較少左DD。熟食方面就變相會多返D,刺身都叫做新鮮,值得一提既係,佢地既手卷係一口手卷。反而我幾鍾意,除左係因為有海膽手卷之外,份量一啖過,想試手卷又唔洗驚咁大份量,食到飽哂而食唔到其他野,幾過癮。較深刻印象既係"黃金蝦",蝦夠鮮,大細適中,味道比得上出面既大排檔,唔錯唔錯!

訂枱既時候,職員已經講明用餐時間2小時,我地食到9點半時有職員同我地講last order兼埋單。但因為有朋友仲食緊既關係,我地問職員「埋左單之後係咪就要交枱,因為我地仲有個蛋糕未拎出黎」結果職員好好禮貌咁答返我地,埋單後可以繼續坐唔會迫你地交枱,叫我地放心食。

感覺呢間食物種類同味道都一般,唔係話同其他既放題有太大分別。但佢地既服務質素就比其他既好好多。
刺身
天婦羅