2023-04-12
尖沙咀美麗華一間飛行主題西餐廳Cabin Crew Coffee,不但有多款西式美食,店中更有3大打卡位,卡位特設飛機窗戶,打開遮光板還可以見到雲海美景,很搞鬼﹗食物方面,主打西式美食,今日選擇呢個90分鐘套餐都好抵食👍🏻 $198 任食薄餅,原個上,有6款口味,有大板燒、韓式泡菜、辣肉腸、手撕豬肉及夏威夷薄餅,另外點小得飛機上必有既果汁🧃啤酒白酒紅酒🍷,呢D全部都係任飲😎平時叫一個瑪嘉麗塔薄餅都要$138 ,所以一定要食任食😎薄餅以自家製麵糰製成,採用4款不同芝士包括 Mozzarella cheese、Jack & Cheddar cheese、 Parmesan & Feta cheese,奶香豐富,非常邪惡!生日月免費送Danish Toast , 原價$138 , 好彩老娘我係,所以順便要嚟打卡🎂上面cream同雪糕都好好味,下面係酥香麵包,真係又靚又好食😋記得如果你係生日,當月就送比你架喇💯💯💯
平時叫一個瑪嘉麗塔薄餅都要$138 ,所以一定要食任食😎
記得如果你係生日,當月就送比你架喇💯💯💯