餐廳: 聆渢咖啡廳
資訊:

2019-04-07 1444 瀏覽
男朋友生日,就黎join左兩日一夜既生日package,包自助晚餐同satay inn 既泰式lunch。呢度既自助晚餐價錢唔平,不過放心,質素完全唔會令人失望。如果問我成餐dinner主角係咩,我一定會答你係長腳蟹,呢度既長腳蟹又漲又多肉,而且好新鮮又夠蟹味,餐廳仲預備左量濕紙巾俾你抹手,另外蟹係長期滿,refill得好快,又keep到凍。另外,呢到buffet既pancake都令我印象深刻,好鬆軟,好香蛋白味,而且好多flavour 同topping俾我地簡,最重要係即叫即整既!除左室內既野食,黃金海岸嘅buffet仲有燒烤區係戶外嘅,出邊有好多嘢食架,有即叫即燒嘅乳豬,羊架啦,帶子啦,同埋即叫即整嘅泰式沙律,同埋泰式炒飯等等,除咗可以俾我哋觀賞廚師煮嘢食嘅認真,而且啲嘢食都好好食,簡直係一舉兩得。整體來講呢個buffet嘅嘢食可以話係應有盡有,除咗最基本嘅中式同埋西式之外,佢仲有印度啦,泰式啦,日式啦,同埋有好多甜品,另外值得一讚嘅係所有工作人員嘅禮貌同埋服務態度都非常之好。

呢度既自助晚餐價錢唔平,不過放心,質素完全唔會令人失望。

• 即燒乳豬
  • 長腳蟹