2017-04-24
2062 瀏覽
首先我已經嚟過幾次呢間酒店食自助餐,最鍾意係佢哋嘅甜品同埋佢哋任食生蠔為之最吸引,每次來都有唔同國家出產嘅生蠔,今次係法國生蠔,但係師傅話係水尾,所以個size比較細,瘦削,但味道都可以,幾鮮甜。每次自助餐,我嘅favourite 都係甜品,我要試晒所有甜品😂😂你見到層架上面都有各式各樣嘅甜品,各樣味道都幾好,不會將某些酒店嘅種類多但很多都唔食得人(恕我直言).但係呢,be honest,上面其中一款叫做焦糖布丁,未到就真係有啲怪,唔知點解個味道好似食緊川貝枇杷咁😅。佢哋嘅雪糕係最正嘅,用某某MOxxxx牌子,識食嘅朋友一定食得出。最後想讚下佢哋嘅服務,如於早一日訂枱,如有人生日可以訂一個蛋糕,非常好。(remark:紅色那一塊及朱古力係我自己加上去嘅😅)所以千祈唔好以為酒店冇加落去啊😂😂
每次自助餐,我嘅favourite 都係甜品,我要試晒所有甜品😂😂 你見到層架上面都有各式各樣嘅 甜品,各樣味道都幾好,不會將某些酒店嘅種類多但很多都唔食得人(恕我直言).
佢哋嘅雪糕係最正嘅,用某某MOxxxx牌子,識食嘅朋友一定食得出。 最後想讚下佢哋嘅服務,如於早一日訂枱,如有人生日可以訂一個蛋糕,非常好。 (remark:紅色那一塊及朱古力係我自己加上去嘅😅)所以千祈唔好以為酒店冇加落去啊😂😂