2018-10-11
是晚來到AMARONI'S慶祝家姐生日,預先BOOK好位,只需等3分鐘就入座。翻看MENU,原來有新ITALIAN GRILLED MENU,要食牛扒啊!負責我地張枱既SERVER MENCHIE照顧周到,先送上清水,落單後就送上熱熱的BREAD BASKET!點好食物...大家都好肚餓勒!上菜既速度是也很快...先來CAESAR SALAD,再來前菜雞棒棒,家姐最愛既LASAGNA同埋SEAFOOD RISOTTO果然好味呀!塊牛扒僅僅熟岩岩好,好嫰滑!食飯途中,餐廳經理主動過黎同我地傾吓計,好少遇到食緊飯D經理會過黎主動問吓D食物QUALITY, 真係超友善,又有笑容!唔講真係唔知,經理話原來落一層樓既DAN RYAN's 都係同一個GROUP,揾日都要試吓先得!食到尾升,預先同餐廳預訂夾好左,送上DESSERT TOWER當生日蛋糕!家姐開心到呢!DESSERT TOWER配上一塊生日朱古力牌效果仲靚過蛋糕!AMARONI's果然冇令我失望呀,一定會再食!