2021-12-09 973 瀏覽
今次係第二次係Frites食嘢上次試咗午餐,今次就幫朋友係到慶祝生日食晚飯🥰三個女仔叫咗幾多嘢食😂有👉🏻Super protein salad 豐富蛋白沙律將啲唔同嘅菜切到好細粒 令食每一啖口感都好豐富 而且真係好飽 建議多啲人一齊食 最後我要帶翻屋企食添啊!👉🏻Pizza Margherita 瑪格麗特披薩個人覺得麻麻地 自己鐘意偏濕少少多啲醬嘅pizza 味道嚟講就係classic 嘅 芝士 番茄 羅勒葉 略嫌個底厚咗少少 個麵團底係好食的👉🏻Classic Steak Fries 經典牛扒薯條每次嚟到都基本上會點 medium raw 係最正!今次有少少overcook 咗變到韌咗少少 但水準依然~薯條一樣係咁好食!涷咗都好食!最後唔知點解那來的勇氣叫多咗個Ham拼盤 正正常常無咩特別 如果有芝士一齊就好啦 就咁乾食配薄多士真係好dry 😿
今次係第二次係Frites食嘢
上次試咗午餐,今次就幫朋友係到慶祝生日食晚飯🥰
三個女仔叫咗幾多嘢食😂
有👉🏻Super protein salad 豐富蛋白沙律