2006-08-20 7 瀏覽
best friend生日.. 大家都好鍾意食意大利野.. 見呢間食評唔錯.. 咁就揀呢間食生日飯啦.. 間餐廳環境都唔錯.. 食物方面: 我地叫左幾樣野..頭盤麵包好靚.. 都好好味.. 有一款包係麥包裡面有d乾果.. 好好味.. 好特別.. 而香草包好軟熟.. 都好好味..鵝肝併帶子.. 鵝肝味好濃郁.. 帶子亦都好好味.. 唔錯carbonara.. 都好失望.. 原先餐牌上係冇列明的.. 但由於我地好鍾意食carbonara..咁就問下侍應有冇.. 佢就問廚師.. 話可以做俾我地.. 我同我個friend食既時候.. 都覺得d意粉好硬.. 好似唔熟咁喎.. 咁就唔食啦.. 侍應見到我地唔食.. 就行過黎問我地係飽定係有問題.. 咁我地都有話俾佢聽唔係太岩我地胃口.. 因為d意粉太硬.. 而侍應都好好咁話叫廚師煮過俾我地.. 再黎一碟既時候.. d意粉係冇之前咁硬.. 但平時食既carbonara都比較creamy 架嘛.. 呢間就唔係.. 不過人地都換左俾你.. 味道唔o岩真係冇得講.. 我地都好俾心機食左好多.. 但確實唔係太o岩口味.. 羊架.. 好好味.. 7成熟.. 好
間餐廳環境都唔錯..
食物方面: 我地叫左幾樣野..
鵝肝併帶子.. 鵝肝味好濃郁.. 帶子亦都好好味.. 唔錯
羊架.. 好好味.. 7成熟.. 好有羊味好稔.. 值得推介
其實食完前菜+主菜已經好飽.. 但坐坐下.. 侍應問我地食唔食甜品... 見佢都推介得唔錯.. 咁就試左個朱古力軟心蛋糕+開心果雪糕.. 個朱古力軟心蛋糕都好唔錯.. 好濃郁既朱古力味..
食完甜品後仲送左碟朱古力拼盤.. 上面仲有張糖咭.. 多謝我地光顧.. 仲有埋我個名添.. 好有心..
服務其實真係好唔錯.. 環境又好.. 美中不足只係個意粉唔o岩口味.. 整體太說都好.. 可以一試
埋單都係1060蚊... 唔算貴