2013-12-19
見網評要等勁耐, 所以一直都懶得去. 由於生日就請左假, 順手試吓呢間野.我地拎飛個陣已經係下午3點(平日), 但都等左差唔多60-75MINS, 真係好耐. 雖然有得拎住飛仔出去行, 飛仔上話可以打電話返去問排多幾多號. 但問題係:跟本長期打唔通=.=" O徒氣.終於1個鐘後到我地, 企都企到腳攰~仲要限時食90MINS......拿拿淋study完menu就叫...叫左草莓冰淇淋鬆餅 / 玉米里肌起司可頌 / 焦糖瑪奇朵/ 拿鐵咖啡草莓冰淇淋鬆餅 - 真係very good! 鬆餅軟硬度適中, 配吉士醬+strawberry ice cream 點黎食, 超正!玉米里肌起司可頌 - 涵料夠足, 每啖都有豐富配料入口!焦糖瑪奇朵 - 佢配埋支焦糖捧夠曬有gimmick!拿鐵咖啡 - 普通, 無咩特別
玉米里肌起司可頌 - 涵料夠足, 每啖都有豐富配料入口!
焦糖瑪奇朵 - 佢配埋支焦糖捧夠曬有gimmick!
拿鐵咖啡 - 普通, 無咩特別