2023-09-25 387 瀏覽
我們一行2人,因為朋友生日,她選了這間試,我預早兩日係Apps訂位,但由於餐廳不大,都只能被安排坐門口位置,座位與座位之間都好近,抬都不大,因叫了3款食物加一杯飲品都唔夠位放。食物方面,分別叫了一個三文魚沙律: 三文魚份量較細片和少、如果加番多少少會較好;炸海鮮:海鮮包括魷魚鬚、蝦、細細粒帶子、細魚仔,加一個吉士醬,不過不失;招牌至尊pizza:pizza 不是厚批,只係批邊厚啲,餡料足,味道oK,加一杯熱earl grey。而因係Apps訂位會送一件Tiramisu,味道都ok,不過如果咖啡味濃啲會仲好味。整體而言:食物方面最好味pizza,而其他就無特別。服務方面:職員都會主動加水,但我由於坐門口位,職員出入時唔小心撞到我朋友時,完全無講一聲sorry(雖然知道是唔小心,但基本都應該講一聲sorry)服務一般。晚餐有限時,80分鐘,如果想同朋友傾計就唔好選這間,總括而言:一試無妨。如果想試就記得係Apps訂位,會送一件甜品。
三文魚沙律
炸海鮮