2018-04-30
店員服務細心,有禮,有耐性,係最重要的加分位。主打食招牌菜,幾乎每枱都有的西班牙海鮮飯,話係二人份,如果唔叫其他野食,呢碟飯兩個人都食唔晒。賣相靚,多海鮮,睇見都開心。飯,煮得比較軟身,有點可惜。必須注意,飯係辣的,如果怕辣,未必啱食。芝士煎蟹餅,切開發現係雞蛋批底,放六隻蟹箝、芝士同鰹魚片,一定要趁熱食,好飽肚。將雜果麻糬窩夫當做生日蛋糕非常適合,訂枱時同店員講聲,就會加塊生日牌仔上去,窩夫可以自己拆開變心形餅,sweet sweet。雜果唔係用大路生果,麻糬煙韌配脆皮窩夫,加埋綠茶雪糕,整體感覺非常良好。至於西班牙炒麵包酥,只係記得入面啲香腸粒好惹味。Cappuccino啤啤熊拉花咁可愛,滿足度高過叫酒飲。
雜果麻糬窩夫