餐廳: Cafe 103
資訊:

2025-03-09 1470 瀏覽
又來到生日月,朋友原本想揀靚靚維港夜景,所以選擇左Cafe 103但當日天氣唔太好,一望入餐廳以為係磨砂玻璃,我朋友以為未開窗簾,如果睇靚景,春天都係難少少呢間tea set要預約,我地前面一位先生想walk in係唔成功,但職員都好好人禁親自帶佢壽其他餐廳,服務好好!登登登登個Tea set黎到,呢個份量岩岩好!好怕勁多野食食唔哂會浪費!Tea set既咸點好出色,尤其三文治,甜點少部分有點過份甜不過算係唔太差覺得呢度服務唔錯,Waiter過黎不斷添茶,同我講左幾次Happy birthday, 過程係愉快既

登登登登

不過算係唔太差