2024-03-29
今朝出元朗 見到TEATOP有假期優惠😍🎉 29/3-7/4 呢段期間,買嘢飲之餘 仲有免費抽蛋🥚活動 有機會獲得7折/8折/9折優惠 或者 有朱古力做安慰獎😆 !! (真 飲得又玩得🤭)🌟海外獨家💚竹香白柚飲 (半糖 少冰) 💰$39 L size見到係海外獨家嘅 即刻嗌嚟試🤣好香嘅茶底 加上台灣文旦柚嘅清新 酸酸甜甜 越飲越好味🫶🏼飲品配櫻花寒天 有啲𡁻口 Q彈解膩!今日天氣濕濕熱熱 一杯正嘅凍飲真係會made my day🥹🌟媽媽Pick 💜熱飲 紫芋西米露 💰$39 L size飲落有驚喜!店員細心建議揀半糖 果然無比甜味遮蓋左 超濃嘅芋頭味 初頭以為係糖水舖嗰啲椰汁芋頭西米露嘅感覺 但原來係用茶底😍 好特別 又食到粒粒芋頭同西米,係一杯會飲飽 但唔係成肚水嘅好選擇😆
🌟海外獨家
💚竹香白柚飲 (半糖 少冰) 💰$39 L size